Build it Up: Academy Edition b

Build it up -The Academy Edition

Dé Training waarin je stap voor stap leert om je eigen leeromgeving te bouwen met WordPress en LearnDash.

Bespaar jezelf uren tijd en frustratie:
Bouw je eigen online leeromgeving zonder gevloek, getier en tranen.

Je staart naar je bankrekening en vervolgens naar je agenda en vraagt je af hoe je meer geld kan verdienen zonder je tarieven nog verder te verhogen of meer uren te draaien.

Regelmatig kijk je naar je kind en denkt: shit wat wordt je snel groot, eigenlijk wil ik geen moment missen. Kon ik maar meer tijd met je doorbrengen en meer leuke dingen met je doen.

Je ziet de ene na de andere ondernemer lekkere winsten draaien en op vakantie gaan en je denkt: Ik wil ook op vakantie en geld verdienen terwijl ik aan het zwembad lig!

Je hebt leuke klanten en krijgt heel veel energie van je werk maar je hebt nog dromen en een heel irritant stemmetje in je hoofd wat zegt: dit is leuk, maar zo ga je er nooit komen.

Je hebt al vaker gespeeld met het idee van een eigen leeromgeving en online training maar je hebt niet het budget om een academy te laten bouwen door een webdesigner. Je hebt je al verdiept in kant en klare oplossingen zoals Kajabi of Huddle maar je schrikt je kapot van wat dat per maand kost. En dan heb je nog niet eens alle functionaliteiten die je eigenlijk zou willen hebben.

Je bent best bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken maar je ziet enorm op tegen al het uitzoekwerk dat komt kijken bij het maken en aanbieden van een online training en leeromgeving. Waar moet je in hemelsnaam beginnen? Waar moet je aan denken? En dan ál die uren die je er mee kwijt bent terwijl je daar niet voor betaald wordt… Bij het idee alleen al zakt de moed je in de schoenen.

Al dat uitzoekwerk, al die uren, al dat steeds maar weer opnieuw beginnen heb ik al voor je gedaan.  En al die kennis heb ik onderverdeeld in eenvoudige, kleine stapjes.

In korte video instructies kijk je letterlijk met mij mee terwijl ik een academy bouw met LearnDash. Je kunt meteen met me meewerken of later de samenvatting volgen.

 

Als rasechte autodidact, moeder en ondernemer weet ik precies hoe het is om de tijd te voelen wegtikken terwijl mijn dromen zo levendig zijn. Mijn eerste academy bouwde ik voor mezelf. Omdat ik wíst dat daar de oplossing ligt. Uren youtube filmpjes, kriskras door mn academy heen, een compleet gebrek aan structuur, heel veel vloeken, zweet en tranen… en dat terwijl webdesign mijn vak is! 

Al mijn kennis, al die uren, al dat steeds maar weer opnieuw beginnen heeft geleid tot een bak aan kennis die ik nog steeds dagelijks inzet voor mijn klanten. En jij kan daarvan meeprofiteren. Want al die kennis heb ik onderverdeeld in eenvoudige, kleine stapjes. In korte video instructies kijk je letterlijk met mij mee terwijl ik een academy bouw met LearnDash. Je kunt meteen met me meewerken of later de samenvatting volgen.

Zo hoef jij je niet meer druk te maken over de techniek en de hoe maar alleen nog maar over de inhoud en je marketing. Want laten we eerlijk zijn: dat is al lastig genoeg!

Na afloop van mijn training heb je dit bereikt:

Je kunt een leeromgeving vanaf 0 opzetten.

Je weet hoe je de voorkant van jouw leeromgeving kunt aanpassen aan jouw huisstijl

Je weet precies waar alle opties aan de achterkant, in het dashboard voor zijn

Je weet precies wat LearnDash doet en hoe dit werkt

Je kunt met je ogen dicht trainingen opzetten, vullen en aanpassen (nou ja, bij wijze van spreken dan)

Elementen zoals toetsen en certificaten toevoegen is voor jou een eitje

Een salespagina mét automatische checkout bouwen kan je op je sloffen

Je hebt een complete online academy waarin jouw training zichzelf verkoopt

We werken met deze software:

WordPress-logotype-standard
learndash-logo
woocommerce-logo
Mollie logo dark
moneybird-logo-full-blue-296cefaf
cart-flow-logo-1
ElementorLogo_800X300

Dit vond Lieke van de training:

Wauw! Deze training kwam precies op het juiste moment. Ik volg Manon al een tijdje op Instagram omdat haar stijl, tips en openheid in berichten me erg aanspreekt. De training bevat duidelijke en praktische video’s.

Manon heeft een fijne stem om naar te luisteren, wil je graag verder helpen en geeft snel antwoord op vragen. Iedereen (wel of niet technisch) kan met deze training zelf een academie bouwen. Ik heb de training als zeer prettig ervaren en ben heel erg blij dat ik nu eindelijk mijn eigen academie heb. Ik kan het iedereen aanraden!

Lieke Teluij

Meer klanten in minder tijd

Dat is het doel. Maar ergens kom je op het punt dat je je diensten niet nóg korter kan laten duren. Je moet steeds vaker nee verkopen en opeens heb je het: je kennis verkopen aan meerdere mensen tegelijk. Het idee voor een online training is geboren. Maar hoe lang gaat dat nog werken? Online trainingen verkopen?

De e-learning industrie is enorm én nog lang niet uitgegroeid. Online leren werd in 2020 opeens de standaard (en we weten allemaal waarom). Zo moesten zelfs de meest koppige mensen online trainingen gaan volgen. En wat blijkt? Het bevalt ons wel!

We blijven massaal online leren en de verwachting is dat de markt van 250 miljard euro in 2020 gaat groeien naar 457 miljard euro in 2026.

The secret of getting ahead is getting started

– Mark Twain

Dit ga je leren:

Module 1:
Setup

We beginnen meteen met de reden dat het zo fijn is om er niet alleen voor te staan: Waar ga je beginnen? Wat moet je regelen? Al dat uitzoekwerk voordat je nog maar begonnen bent hoef je niet meer te doen: ik weet PRECIES waar je op moet letten en wat je niet mag vergeten.

We beginnen bij de basis: wat heb je nodig? Je krijgt van mij een checklist met wat je moet hebben om te kunnen starten.
Daarna gaan we samen alle software installeren en leg ik je stap voor stap uit wat de basis is van jouw installatie en hoe je al deze onderdelen moet instellen.

Op een rijtje:

  • Je leert wat een subdomein is en waarom je er één nodig hebt
  • Je leert hoe je de gegevens van je bezoekers veilig houd
  • We gaan stap voor stap alle software, inclusief WordPress en LearnDash installeren
  • Ik leg je precies uit hoe LearnDash werkt en welke onderdelen er standaard al in een training zitten.
  • We installeren een fijn template als basis voor de vormgeving. Dit geeft je wat houvast in het begin. Wil je toch je eigen draai aan het uiterlijk van jouw leeromgeving geven? Dat is geen enkel probleem. Dit pakken we op in module 3.
  • We zetten de eerste stappen voor het uiteindelijke design van jouw Academy
Module 2:
Bouwen en Vullen

In deze module laat ik je zien dat het “bouwen” en vullen van jouw online training, cursus of programma helemaal niet zo ingewikkeld is als het in eerste instantie lijkt.
We beginnen met het persoonlijker maken van het taalgebruik van het systeem en stap voor stap werken we toe naar het opbouwen van een volledige training.

Wat we in deze module behandelen:

 • De benamingen binnen LearnDash aanpassen naar jouw taalgebruik. Gebruik je het woord training, cursus of programma? Gebruik je de term module, hoofdstuk, les of onderwerp? Welke keuze je ook maakt, ik leg je uit waar je dit kan aanpassen.
 • Hoe bouw je een training op, en hoe plaats je er inhoud in? Ik leg je uit hoe het zit met hoofdstukken, onderwerpen en het opmaken van deze onderdelen.
 • Snel navigeren door de inhoud via het dashboard. Hoe bespaar je zoveel mogelijk tijd tijdens het vullen van jouw online training? Ik leg het je uit.
 • Algemene instellingen. Welke instellingen moet je gebruiken om jouw training goed te kunnen verkopen, welke zijn een must en welke opties zijn extra: ik neem je mee in deze materie zodat je precies weet wat je moet doen.
 • Downloadbare bestanden, video’s, toetsen en certificaten gebruiken. Al deze onderwerpen worden in overzichtelijke, hapklare stukjes behandeld zodat je geen overload aan informatie krijgt en precies weet waar je deze onderdelen kwijt kunt.
 • Groepen maken en content “drip-feeden”. Ik leg je uit wat groepen zijn, waar je ze voor kunt gebruiken (bijvoorbeeld: bulk inschrijvingen, voor inschrijvingen of extra functies vrijgeven) en hoe je ze instelt. Daarnaast leg ik je uit hoe je de inhoud druppelsgewijs vrijgeeft. Zo heb je helemaal zelf in de hand wanneer het volgende hoofdstuk of module vrijkomt.
Module 3:
Design

In deze module komt de echte fun: we gaan ervoor zorgen dat jouw academy volledig aansluit op jouw huisstijl. Let’s Brand it Up!
We werken hiervoor met Elementor zodat jij ultieme vrijheid hebt om de zichtbare onderdelen aan de voorkant van jouw leeromgeving helemaal naar wens aan te passen.

Ik leg je uit:

 • Hoe Elementor werkt. Dit is de beste, flexibelste pagebuilder die er is. Elementor geeft jou ultieme vrijheid om de pagina’s binnen de leeromgeving én binnen jouw training aan te passen aan jouw huisstijl.
 • Hoe je je homepage, header en footer aan kunt passen. Ook deze pas je helemaal zelf aan aan jouw huisstijl, met ondersteuning van mij.
 • Hoe je het menu moet passen en vertalen. Kies zelf welke pagina’s je in je menu wilt tonen en welke benaming je ze geeft.
 • Hoe je al je trainingen op een mooie, aantrekkelijke manier kunt weergeven. Ook de trainingen die je in de toekomst nog gaat maken.

Module 4:
Verkopen

Dit is waar het om draait: geld verdienen met jouw training! Ik neem je mee in de wondere wereld van WooCommerce. Jawel, een academy is achter de schermen ook gewoon een shop! Je hebt straks alle bijbehorende functionaliteiten met een beetje extra.

Van de WooCommerce basisinstellingen, het koppelen aan een betaalmodule naar het inrichten van een complete landings-/verkooppagina mét check-out (afrekenpagina), ik leg het je aan de hand van overzichtelijke stappen allemaal uit.

 Hoogtepunten in deze module:

 • Basisinstellingen van WooCommerce. Ik leg je uit welke instellingen verplicht zijn en op welke plek je ze terug kunt vinden. Ja, óók die ellendige BTW!
 • Mollie koppelen. Ik heb in de afgelopen jaren veel paymentproviders getest en mollie steekt er met kop en schouders bovenuit. Vanwege het gemak, de kosten én het feit dat ze een nederlands bedrijf zijn met een nederlandse klantenservice. (paymentprovider = een service die er tegen een kleine vergoeding voor zorgt dat je in 1 keer meerdere betaalmethodes kunt aanbieden, zoals iDeal, klarna, Paypal, creditcard en diverse buitenlandse betaalopties). Klinkt ingewikkeld? Valt reuze mee! Ik leg je uit hoe je jouw leeromgeving koppelt aan mollie.
 • Kortingscodes gebruiken. We houden van acties! Ik leg je uit hoe je kortingscodes maakt die precies doen wat jij voor ogen hebt.
 • Producten aanmaken. Om een training te kunnen verkopen moet we deze verkoopbaar maken. Hiervoor maken we in WooCommerce een product aan die we vervolgens koppelen aan de training. 
 • Verkooppagina’s maken. Achter de schermen stelt het niet zo veel voor maar dit is voor jouw klanten één van de belangrijkste onderdelen. Dít is de pagina waarop ze besluiten om jouw training wel of niet te kopen. Ik neem je mee in hoe je dit deel van jouw salesfunnel opzet en hoe je er voor zorgt dat mensen meteen doorklikken naar de checkout zónder dat ze afgeleid raken en afhaken. Oh, en niet te vergeten: alles ook responsive en dus ook geschikt voor mobiel!
 • Testen. Belangrijk onderdeel wat veel ondernemers vergeten: werkt alles? Als je een aankoop doet, kom je dan op de juiste plek uit? Krijg je ook echt toegang tot de gekochte training? Klopt alles? Zijn we niks vergeten of kan er misschien nog iets verbeterd worden?
 •  
Module 5:
Finishing Touches

Ben je klaar? Ben je echt klaar? Iedereen kent dat knagende gevoel dat je iets vergeet. 
Niet meer! In deze module zetten we de puntjes op de i en zorgen we voor een naadloze integratie met jouw gewone website. 

Niet te missen in deze module:

 • “Vertalen”. Soms tref je rare vertalingen aan of zijn sommige benamingen nog in het engels. Ik leg je uit hoe je deze onderdelen heel eenvoudig naar wens kan aanpassen. Dit geldt ook voor woorden, zinnen of benamingen die je zelf gewoon graag anders zou zien.

Zij gingen je voor:

Deze ondernemers volgden de training en hebben nu hun eigen online academy:

Toen ik de training van Manon zag met praktische stappen hoe ik mijn eigen leeromgeving kon bouwen met Learndash was ik eigenlijk al enthousiast voordat ik de aankoop had gedaan. Waar ik vooral blij van werd was de korte praktische stappen en alle koppelingen daarbij naar Active campaign en Woocommerce.

Ik vond de training super waardevol, omdat Manon je visueel met eenvoudige video’s meeneemt in alle stappen die je moet zetten. Kort, bondig en duidelijk. Deze training heeft me vooral heel veel tijd bespaard aan uitzoekwerk. En ik weet zeker als ik dit zelf had gedaan dan had ik me keer op keer gefrustreerd over dat het niet lukt of niet werkt. Dus ik heb geen seconde spijt gehad en het is iedere euro waard geweest.

Door de training had ik binnen no time mijn hele online cursus gebouwd. Het ondersteunt nu de persoonlijke trajecten en mijn groepstrajecten die ik met vrouwen doorloop. Alles wat ik in de academie vertel zorgt ervoor dat mijn coach gesprekken gelijk de diepte in kunnen. Super waardevol en praktisch! Ik pak de training er nog regelmatig bij als ik iets moet wijzigen en het is even weg gezakt.
Ik werd op de training “Bouw je eigen academy” geattendeerd door een andere tevreden gebruiker. Na het checken van de site was de aankoop snel gedaan.

Het meest waardevol vind ik de duidelijke stappen. De tekst in combinatie met de video’s en de downloads. Daarnaast was het ook fijn om te zien hoe het eindresultaat er uit kon zien, de training volg je namelijk ook in LearnDash.

Heel fijn is het dat ook de plugins en de verdere integratie meegenomen is. De dingen waar ik tegenaan loop kan ik bespreken in de community. Ik ben nu bezig met mijn eerste eigen training. Daarnaast heb ik voor andere opdrachtgevers een training opgezet (in samenwerking) en weet ik beter welke mogelijkheden en opties er zijn. Het scheelt veel tijd om een handig stappenplan te hebben.
Wauw! Deze training kwam precies op het juiste moment. Ik volg Manon al een tijdje op Instagram omdat haar stijl, tips en openheid in berichten me erg aanspreekt. De training bevat duidelijke en praktische video’s. Manon heeft een fijne stem om naar te luisteren, wil je graag verder helpen en geeft snel antwoord op vragen. Iedereen (wel of niet technisch) kan met deze training zelf een academie bouwen. Ik heb de training als zeer prettig ervaren en ben heel erg blij dat ik nu eindelijk mijn eigen academie heb. Ik kan het iedereen aanraden!
Manon legt alles fijn uit via video en tekst. De opbouw van de training is overzichtelijk en erg duidelijk. Ze neemt je aan de hand mee en zo blijft het te volgen. Manon is enthousiast, deskundig en ze heeft een fijne stem om naar te luisteren. Echt een aanrader.

Dat je iets van Wordpress weet is wel een pre. En ik raad aan om te starten met de Wordpress basis training, want dit is een erg fijne ondergrond en een goed naslagwerk. En daarna te starten met de online Academy bouwen training.

Tip: doe beide trainingen jezelf meteen cadeau!
Nooit gedacht dat ik mijn eigen Academie zou bouwen! Deze training heeft mij echt geholpen. Stap voor stap bouw je je eigen academie. De filmpjes zijn helder en compact. Wat vooral prettig is de korte uitleg onder de filmpjes die mij helpen als ik even terug wil en niet het hele filmpje weer wil kijken. Ben supertrots dat ik in een korte tijd dit heb kunnen neerzetten. Was zonder deze training zeker niet gelukt!
Karin Roest
Inge-Verheggen-029
image001

Coming Soon

Build it Up - The Academy edition

Wil jij aan de slag met je eigen academy? Deze training is in november weer beschikbaar. Dat is al bijna!

Zet mij op de wachlijst!

Welk pakket past bij jou?

Omdat iedereen anders leert heb ik pakketten samengesteld met meer of juist minder begeleiding. In alle gevallen heb je 6 maanden toegang tot de training. Wil je liever langer toegang? Je krijgt aan het einde van deze periode een mail met de mogelijkheid om je toegang te verlengen.

Do it Yourself

Volledig zelf studeren en bouwen,
zonder ondersteuning
497
297 of in termijnen
 • Toegang tot alle modules
 • Studeren op je eigen manier
 • In je eigen tempo
 • Geen ondersteuning

DIY met ondersteuning

Maak gebruik van de community!
697
397,- of in termijnen
 • Toegang tot alle modules
 • Studeren in je eigen tempo
 • Een plek voor al je vragen
 • Ondersteuning met community
Meest gekozen

The academy edition
+
Wordpress the basics

794
477,- of in termijnen
 • Alle modules van WordPress The Basics
 • Alle modules van The Academy Edition
 • Ondersteuning met community (voor The Academy Edition)

Liever in termijnen betalen? Dat kan! In de checkout (volgende stap) zie je welke mogelijkheden hiervoor zijn.

Community? Ondersteuning? Kan ik vragen stellen?

Deze training bestaat uit 2 versies: Een DiY versie en een versie met ondersteuning.

DiY: in deze versie krijg je alle uitleg die je nodig hebt om zelf een academy te bouwen. De inhoud van de training is gelijk aan die van de versie mét ondersteuning. Kom je ergens echter niet uit of heb je vragen? Dan is Google je grootste vriend. In deze versie zit géén ondersteuning van mij of van mede-cursusisten.

Met Ondersteuning: Ook in deze versie ga je zelf je Academy bouwen, echter krijg je ondersteuning van mede-cursisten én van mij. Dit gaat via de community, hier in de Brand it Up Academy. Deze online vraagbaak is vergelijkbaar met een forum. Hierin kan je al je vragen stellen met betrekking tot het bouwen van een Academy. Ik ben regelmatig actief in de community en zal dan de vragen die nog niet beantwoord zijn zelf beantwoorden.

Ben je visueel ingesteld en wil je graag zien hoe de community werkt? Bekijk dan even de Pre-Sales FAQ Community!

Dit is wat je krijgt:

5 modules met stap voor stap uitleg hoe je je leeromgeving opzet. Je hoeft niets meer zelf uit te vogelen, je kan niets vergeten, alles is al voor je uitgedokterd. Van licenties tot installatie: je hoeft alleen nog maar op knopjes te drukken. Dit kan je!

Uitgebreide uitleg hoe je een training opbouwt en vult zodat je precies weet hoe je jouw training kunt invullen en leuk maakt om te volgen.

Alle uitleg voor een complete academy die perfect past bij jouw huisstijl zodat herkenbaar is dat dit jóuw leeromgeving is. Omdat je dit zelf doet kan je precies stylen wat jij wilt of juist kiezen voor een eenvoudig template.

Instructies voor het bouwen van een prachtige, goed functionerende salespagina mét betaalmethode. Compleet automatisch en zonder gedoe. Zodat je geen enkele verkoop meer misloopt.

Een training die zo is gemaakt dat je met mij mee kunt werken én de informatie als naslag kunt gebruiken.

Een plek waar je terecht kan met al jouw vragen en voor ondersteuning: De community*

Let op! Alleen vanaf het pakket met Ondersteuning

Maar dat is nog niet alles!

Geen uitzoekwerk, geen irritatie omdat je net dat ene dingetje niet kunt vinden of automatiseren. Met deze bonussen neem ik je letterlijk al het uitzoekwerk uit handen, ook voor de dingen waar je nog niet aan had gedacht.

Bonusmodule 1:
Een complete overview van de LearnDash styling plugins Visual Customizer en Design Upgrade Pro.

Een complete overview van de LearnDash styling plugins Visual Customizer en Design Upgrade Pro. Beide geven je de mogelijkheid om de standaard styling van LearnDash aan te passen, maar waar zit nou het verschil en welke opties zijn belangrijk? Hoef je dus niet meer zelf uit te vogelen!

Bonusmodule 2:
Video's maken en hosten.

Bonus 4: Video’s maken en hosten. Hoe maak je een goede video, welke tools heb je hiervoor nodig en hoe kan je ze hosten zodat ze alleen bekeken kunnen worden door jouw studenten?

 

Bonusmodule 3:
Cursusoverzicht aanpassen met eenvoudige codes.

Cursusoverzicht aanpassen met eenvoudige codes. Codes zijn eng? Nee hoor, niet als je snapt wat je doet. Daarom leg ik je uit hoe je eenvoudig weer kan geven wat jij wilt, zonder iets kapot te maken!

 

Bonusmodule 4:
Elementor Pro gebruiken.

Elementor Pro gebruiken. Wat is het grote voordeel aan de betaalde versie van Elementor? Ik leg het je uit terwijl ik het gebruikersprofiel van de academy aanpas.

 

Bonusmodule 5:
Bestellingen koppelen aan Mailblue (ActiveCampaign).

Bestellingen koppelen aan MailBlue (ActiveCampaign). Hoe zorg je er voor dat je custom mails kan sturen naar je studenten? Denk dan aan een welkomst mail maar ook extra informatie, dripfeed meldingen en nog veel meer.

Bonusmodule 6:
Boekhouding koppelen aan de leeromgeving.

Boekhouding koppelen aan de leeromgeving. We houden van automatisering, right? Hoe minder werk hoe beter. HOE fijn is het dan als facturen automatisch worden verzonden en meteen in je boekhouding terecht komen zonder dat jij daar nog iets voor hoeft te doen?

 

Bonusmodule 7:
Super Salespagina's maken met Cartflows Pro.

Super Salespagina’s maken met Cartflows Pro. Upsells, cross-sells, order bumps, variaties… je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken met Cartflows Pro. Ik leg je uit wat je ermee kan en wat de voordelen kunnen zijn dit uitgebreide pakket.

 

Totale waarde: 497,-

Earlybird bonussen:

Alleen voor de snelle beslissers!
De Earlybird actie geldt nog:

:
:
:
Helaas, de Earlybird actie is voorbij, onderstaande bonussen zijn niet meer geldig.
Bonus 1 (twv €20,-):
Coming Soon pagina bouwen incl mailinglist én template

Hoe bouw je een goede Coming Soon pagina?

Scherm je academy af tijdens het bouwen en leg ondertussen een emaillijst aan met geïnteresseerde, warme leads!

Inclusief GRATIS Elementor Pro Template waar ALLES al in zit. Het enige wat jij nog hoeft te doen is hem aanpassen aan je huisstijl en koppelen aan MailBlue of ActiveCampaign. Hoe je dat doet leg ik je precies uit.

Bonus 2 (twv €97,-):
Masterclass branding: the basics

Kleuren, lettertypes, foto’s, samen bepalen ze de uitstraling van je website. 

We staren ons vaak blind op onze website maar wat we over het hoofd zien is dat de basis goed moet zijn. Je branding is het allerbelangrijkste onderdeel van je website.

Hoe kies je de juiste kleuren, lettertypes en afbeeldingen voor je website? Ik leg het je uit in deze masterclass!

Bonus 3 (twv €249,-):
Training ActiveCampaign van Rachelle Blok.

Je krijgt gratis toegang tot de training ActiveCampaign van Rachelle Blok, ActiveCampaign expert!

MailBlue is de nederlandse versie van ActiveCampaign, het beste programma voor jou om je e-maillijst mee op te bouwen. 

Rachelle gaat je precies leren hoe ActiveCampaign werkt.

Bonus 4 (twv €199,-):
Masterclass Pinterest

Vera van The Pin Branding gaat je leren hoe je Pinterest in kan zetten

Totale waarde: 565,-

Coming Soon

Build it Up - The Academy edition

Wil jij aan de slag met je eigen academy? Deze training is in november weer beschikbaar. Dat is al bijna!

Zet mij op de wachlijst!

Welk pakket past bij jou?

Omdat iedereen anders leert heb ik pakketten samengesteld met meer of juist minder begeleiding. In alle gevallen heb je 6 maanden toegang tot de training. Wil je liever langer toegang? Je krijgt aan het einde van deze periode een mail met de mogelijkheid om je toegang te verlengen.

Do it Yourself

Volledig zelf studeren en bouwen,
zonder ondersteuning
497
297
 • Toegang tot alle modules
 • Studeren op je eigen manier
 • In je eigen tempo
 • Geen ondersteuning

DIY met ondersteuning

Maak gebruik van de community!
697
397,-
 • Toegang tot alle modules
 • Studeren in je eigen tempo
 • Een plek voor al je vragen
 • Ondersteuning met community
Meest gekozen

The academy edition
+
Wordpress the basics

794
477,-
 • Alle modules van WordPress The Basics
 • Alle modules van The Academy Edition
 • Ondersteuning met community (voor The Academy Edition)

Liever in termijnen betalen? Dat kan! In de checkout (volgende stap) zie je welke mogelijkheden hiervoor zijn.

14 dagen niet goed, geld terug garantie

vanaf het moment van aankoop heb je 14 dagen de tijd om de training uit te proberen. Niet wat je zocht? Neem dan (binnen 14 dagen!) contact met me op en ik stort je investering terug.

Vragen waar je misschien nog mee zit:

Absoluut. Er zijn je al heel wat ondernemers voorgegaan en tot nu toe is het iedereen gelukt! Het lijkt heel veel en heel technisch maar door de korte, overzichtelijke stappen is het echt goed bij te houden. Je doet het echt op je eigen tempo. Mijn advies is echter wel om goed te gaan zitten en de tijd te nemen voor deze training. Haastige spoed is zelden goed geldt zeker ook voor het bouwen van een leeromgeving 😉

Dat is het mooie van de opbouw van deze training: jij bent zelf degene die dit in de hand heeft. Ik zal het je nog sterker vertellen: als jij je training al helemaal uitgedokterd en uitgeschreven hebt dan kan het zelfs in 1 weekend. De meeste tijd ben je kwijt aan het opbouwen van jouw training, cursus of programma zelf. De academy zelf heb je zo staan. Ongeveer de helft van de ondernemers die deze training doorloopt heeft na 1 weekend een academy, mét werkende training, online staan.

Het is handig als je al een beetje basiskennis hebt van WordPress. Omdat deze training zich echt richt op het bouwen van de Academy en trainingen ga ik niet diep in op basiskennis WordPress. Twijfel je nog of je genoeg basis kennis hebt? Schaf dan beide trainingen tegelijk aan. Ook de basistraining neemt je stap voor stap mee door WordPress en is zo ingericht dat je hem als naslag kunt gebruiken. Loop je dus in de praktijk of tijdens het opzetten van jouw leeromgeving ergens tegenaan? Dan pak je de WordPress basistraining erbij en kan je binnen no-time weer verder.

Jazeker. Het doel van deze training is dat jij zo snel mogelijk vooruit kan. Echt op je eigen tempo dus. Daarnaast kan je de training ook gebruiken als naslagwerk dus je krijgt meteen overal toegang voor.

Beide! Elk onderwerp bevat zowel een video-instructie als een puntsgewijs uitgeschreven samenvatting. Dit maakt het super eenvoudig om altijd en overal mee te kunnen doen maar ook om even na te gaan hoe iets ook alweer zat. Je hoeft dus niet altijd de video te kijken maar je bent ook zeker niet alleen maar aangewezen op tekst.

We bouwen de academy met WordPress en LearnDash. Dit is het meest flexibele platform om een WordPress Academy mee te bouwen die je zelf kunt beheren. Uiteraard zijn er ook andere systemen waar ik uitgebreid naar heb gekeken, ik heb vanwege de vele mogelijkheden  echter exclusief voor LearnDash gekozen.

Voor het Design van de Academy maken we gebruik van Elementor. Hoewel ik hiervan de Pro versie absoluut adviseer is deze niet noodzakelijk om de training te kunnen doorlopen.

Niet voor het gebruik van de training. Voor het daadwerkelijk bouwen van jouw academy dien je minimaal de licentie voor LearnDash aan te schaffen. Valt dit buiten je budget maar wil je wel heel graag de training volgen? Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden.

In de training zit wat bonusmateriaal waarin ik je wat aanvullende software adviseer. Sommige tools zijn betaalde tools, het is aan jou om hier wel of geen gebruik van te maken.

De inhoud van de training ziet er zo uit: Setup:
 • Verberg Onderwerpen
 • Subdomein uitleg en aanmaak
 • SSL Certificaat
 • https:// "Afdwingen"
 • Wordpress installeren
 • Thema installeren
 • Benodigde plugins installeren
 • LearnDash installeren en addons kiezen
 • Starter Templates en eerste overview
 • Opbouw Trainingen en Focusmode
 • Bug: Course grid wordt niet goed weergegeven
 • Kleuren en Lettertypes aanpassen
 • Bonus: Visual Customizer Plugin (overview)
 • Bonus: Design Upgrade Pro Plugin (overview)
Bouwen & Vullen:
 • "Maatwerk Etiketten (custom labels)
 • de LearnDash bouwer en je Training vullen
 • Snel navigeren door de inhoud van je training in de backend
 • Cursus/Training instellingen
 • Downloadbare bestanden toevoegen aan je training
 • Video's Plaatsen
 • Hoofdstuk instellen en Dripfeed Content
 • LearnDash Groepen
 • Toetsen maken en koppelen
 • Certificaten maken
 • Bonus: Certificaat ontwerpen in Canva
 • Bonus: videos maken en hosten
Design:
 • Homepage aanpassen met Elementor
 • Footer, Header & Blocks: de Footer Aanpassen
 • Elementor: Globale instellingen
 • Menu vertalen en aanpassen
 • Mijn Accountpagina aanpassen
 • Bonus: Coursegrid shortcode aanpassen
 • Bonus: LearnDash gebruikersprofiel aanpassen met Elementor Pro
Verkopen:
 • Basis instellingen WooCommerce
 • Mollie Koppelen
 • Kortingscodes gebruiken
 • Producten maken en valuta weergeven
 • Verkooppagina maken met Cartflows
 • Cartflow koppelen aan training
 • Gebruikers en Accountinstellinge
 • Testbestelling plaatsen
 • Standaard mails aanpassen
 • Bonus: Bestellingen koppelen aan ActiveCampaign
 • Bonus: Moneybird koppelen aan WooCommerce
 • Bonus: Cartflows Pro
Finishing Touches:
 • Vertalen met Loco Translate
 • Naadloze integratie met de hoofd-website
 • Bonus: Illustraties ter ondersteuning

Dit vond Karin van de training:

Toen ik de training van Manon zag met praktische stappen hoe ik mijn eigen leeromgeving kon bouwen met Learndash was ik eigenlijk al enthousiast voordat ik de aankoop had gedaan. Waar ik vooral blij van werd was de korte praktische stappen en alle koppelingen daarbij naar Active campaign en Woocommerce.

Ik vond de training super waardevol, omdat Manon je visueel met eenvoudige video's meeneemt in alle stappen die je moet zetten.

Kort, bondig en duidelijk. Deze training heeft me vooral heel veel tijd bespaard aan uitzoekwerk.
En ik weet zeker als ik dit zelf had gedaan dan had ik me keer op keer gefrustreerd over dat het niet lukt of niet werkt. Dus ik heb geen seconde spijt gehad en het is iedere euro waard geweest.

Door de training had ik binnen no time mijn hele online cursus gebouwd. Het ondersteunt nu de persoonlijke trajecten en mijn groepstrajecten die ik met vrouwen doorloop. Alles wat ik in de academie vertel zorgt ervoor dat mijn coach gesprekken gelijk de diepte in kunnen. Super waardevol en praktisch!

Ik pak de training er nog regelmatig bij als ik iets moet wijzigen en het is even weg gezakt.

Karin Roest

Hey,! Ik ben Manon

Ik bouw al jaren websites met WordPress en Elementor en ik deel mijn kennis heel graag met anderen.

Omdat ik in jouw schoenen heb gestaan weet ik precies hoeveel bloed, zweet en tranen maar vooral tijd er gaat zitten in het runnen van een (online) bedrijf.  

Als echte Autodidact heb ik duizenden uren besteed aan het kijken van filmpjes en uitpluizen van software. Toen ik na jaren van bouwen voor klanten eindelijk mijn eigen academy had gebouwd dacht ik: dit kan makkelijker én leuker. Daarom heb ik al mijn kennis en kunde (en dus al die uren uitzoekwerk) in deze training gestopt.

Ik wens jou namelijk ook alle voordelen van deze manier van online ondernemen toe. Wat je doel of professie ook is – er is voor iedereen een manier te bedenken om online te ondernemen met een leeromgeving en een passief inkomen te genereren. 

Durf jij de stap aan? Dan zorg ik dat jij alle kennis ontvangt die je nodig hebt om deze manier van ondernemen een stevige basis te geven. 

Heel veel succes en plezier!

Aarzel niet, maak je agenda leeg en ga samen met mij aan de slag!