Bouw je eigenOnline Academy

Dé training voor het zelf bouwen van een
online leeromgeving en online programma

“Bouw je eigen online Academy” is dé training voor ondernemers die graag een passief inkomen willen genereren met een online training of leeromgeving. Door stap voor stap instructies bouw je zelf jouw eigen leeromgeving maar dan zonder al het geploeter en uitzoekwerk. 

Profiteer van de kennis van een expert, in je eigen omgeving, op je eigen tempo en leer hoe je (al binnen 1 week) een complete academy online krijgt en meteen kunt starten met het verkopen van jouw online training, cursus of programma.

Bouw je eigenOnline Academy

Dé training voor het zelf bouwen van een
online leeromgeving en online programma

“Bouw je eigen online Academy” is dé training voor ondernemers die graag een passief inkomen willen genereren met een online training of leeromgeving. Door stap voor stap instructies bouw je zelf jouw eigen leeromgeving maar dan zonder al het geploeter en uitzoekwerk. 

Profiteer van de kennis van een expert, in je eigen omgeving, op je eigen tempo en leer hoe je (al binnen 1 week) een complete academy online krijgt en meteen kunt starten met het verkopen van jouw online training, cursus of programma.

Bouw je eigenOnline Academy

Dé training voor het zelf bouwen van een online leeromgeving, zonder al het uitzoekwerk.

”Bouw je eigen online Academy” is de perfecte training om niet alleen stap voor stap te leren hoe je je eigen leeromgeving bouwt maar ook hoe je een salespagina maakt en je training of programma opbouwt.

Voordat we ons gaan verdiepen in de inhoud, voor wie is deze training nou eigenlijk bedoeld?

Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je al een tijdje aan het kijken ben naar de beste oplossing om een online leeromgeving te realiseren. Je hebt al een beeld van de inhoud van jouw training of je hebt hem zelfs al helemaal uitgedacht. Je hebt al wat research gedaan, misschien zelfs een webbouwer benaderd, kosten naast elkaar gezet en komt tot de volgende conclusies:

Je bent niet zo technisch, vind je zelf, dus de techniek achter de academy zie je niet zitten en een online academy zelf maken lijkt een monsterklus.
Een online academy laten maken kost echt heel veel geld. Een online training bedenken en inrichten gaat je maanden kosten.
Een online training bedenken en inrichten gaat je maanden kosten.
Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt voor de software die je gaat gebruiken moet je vervolgens nog uitzoeken hoe alles werkt, waar alles zit en hoe je er mee om moet gaan. Daar gaat nóg meer tijd in zitten.
Een online academy lijkt een soort mission impossible terwijl IEDEREEN er één lijkt te hebben.

Herken je dit? Dan is de training Bouw Je Eigen Online Academy perfect voor jou! Ik ga je precies uitleggen hoe je de tools, kennis en kunde die je nodig hebt op een presenteerblaadje aangeboden krijgt zodat je in een mum van tijd jouw online leeromgeving en training online hebt staan. De training is zo gemaakt dat je met mij mee kunt werken én de informatie als naslag kunt gebruiken.

Na afloop van deze trainingheb je dit bereikt:

Je kunt een leeromgeving vanaf 0 opzetten.
Je weet hoe je de voorkant van jouw leeromgeving kunt aanpassen aan jouw huisstijl
Je weet precies waar alle opties aan de achterkant, in het dashboard voor zijn
Je weet precies wat LearnDash doet en hoe dit werkt
Je kunt met je ogen dicht trainingen opzetten, vullen en aanpassen (nou ja, bij wijze van spreken dan)
Elementen zoals toetsen en certificaten toevoegen is voor jou een eitje
Een salespagina mét automatische checkout bouwen kan je op je sloffen
Je hebt een complete online academy waarin jouw training zichzelf verkoopt

"“Manon is een hele kundige en professionele trainer. Met volle passie leert ze je alles over websites en online academies”"

Manon bouwde mijn nieuwe website en de daarbij behorende online Academy. Het ziet er werkelijk fantastisch uit! Deze Academy moest natuurlijk ook gevuld worden met een goed online programma, maar met een creatief brein is structuur aanbrengen in die wirwar van ideeën soms een… uitdaging. In de online training van Manon heb ik echt geleerd hoe ik dit het beste moet aanpakken én hoe ik daar technisch vorm aan kan geven. Geweldig! Ik weet zeker dat iedereen met deze training een eigen academy op kan zetten. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt!

ManoukVoermans

schrijf je nu in om meteen te startenmet het bouwen van jouw online academy

Bouw je eigen
online academy

249,- Eenmalig, excl btw
 •  
Snel online

Bouw je eigen
online academy

& Basis WordPress Training
279,- Eenmalig, excl btw
 •  
package deal!

Zij gingen je voor:

Deze ondernemers volgden de training en hebben nu hun eigen online academy:

5/5
Manon kwam per toeval op mijn pad. Op dat moment was ze net bezig met het maken van haar training "online Academy bouwen". Zelf wil ik al een tijd een academie bouwen in WordPress, maar wist echt niet hoe ik het aan moest pakken. Ik heb eerst de WordPress basistraining aangeschaft en helemaal doorlopen. Dit was erg leerzaam.
Daarna heb ik me gestort op de training 'online Academy bouwen'. Manon legt alles fijn uit via video en tekst. De opbouw van de training is overzichtelijk en erg duidelijk. Ze neemt je aan de hand mee en zo blijft het te volgen. Manon is enthousiast, deskundig en ze heeft een fijne stem om naar te luisteren. Echt een aanrader.

Dat je iets van WordPress weet is wel een pre. En ik raad aan om te starten met de WordPress basis training, want dit is een erg fijne ondergrond en een goed naslagwerk. En daarna te starten met de online Academy bouwen traint.

Tip: doe beide trainingen jezelf meteen cadeau. Voor mij begint nu het vullen van de academie. En ik heb er zin in. Ik zal zeker nog vaak terugpakken op de trainingen. Dank je wel Manon, en toeval bestaat niet.
Ilse Spijkers
5/5
Nooit gedacht dat ik mijn eigen Academie zou bouwen! Deze training heeft mij echt geholpen. Stap voor stap bouw je je eigen academie. De filmpjes zijn helder en compact. Wat vooral prettig is de korte uitleg onder de filmpjes die mij helpen als ik even terug wil en niet het hele filmpje weer wil kijken. Ben supertrots dat ik in een korte tijd dit heb kunnen neerzetten. Was zonder deze training zeker niet gelukt!
Gonnie Leguijt
5/5
Wauw! Deze training kwam precies op het juiste moment. Ik volg Manon al een tijdje op Instagram omdat haar stijl, tips en openheid in berichten me erg aanspreekt. De training bevat duidelijke en praktische video’s. Manon heeft een fijne stem om naar te luisteren, wil je graag verder helpen en geeft snel antwoord op vragen. Iedereen (wel of niet technisch) kan met deze training zelf een academie bouwen. Ik heb de training als zeer prettig ervaren en ben heel erg blij dat ik nu eindelijk mijn eigen academie heb. Ik kan het iedereen aanraden!
Lieke Teluij – Janssen
www.lieketeluij.nl

Dit zit er in:

Module 1:
Setup

We beginnen meteen met de reden dat het zo fijn is om er niet alleen voor te staan: Waar ga je beginnen? Wat moet je regelen? Al dat uitzoekwerk voordat je nog maar begonnen bent hoef je niet meer te doen: ik weet PRECIES waar je op moet letten en wat je niet mag vergeten.

We beginnen bij de basis: wat heb je nodig? Je krijgt van mij een checklist met wat je moet hebben om te kunnen starten.
Daarna gaan we samen alle software installeren en leg ik je stap voor stap uit wat de basis is van jouw installatie en hoe je al deze onderdelen moet instellen.

Op een rijtje:

  • Je leert wat een subdomein is en waarom je er één nodig hebt
  • Je leert hoe je de gegevens van je bezoekers veilig houd
  • We gaan stap voor stap alle software, inclusief WordPress en LearnDash installeren
  • Ik leg je precies uit hoe LearnDash werkt en welke onderdelen er standaard al in een training zitten.
  • We installeren een fijn template als basis voor de vormgeving. Dit geeft je wat houvast in het begin. Wil je toch je eigen draai aan het uiterlijk van jouw leeromgeving geven? Dat is geen enkel probleem. Dit pakken we op in module 3.
  • We zetten de eerste stappen voor het uiteindelijke design van jouw Academy
Module 2:
Bouwen en Vullen

In deze module laat ik je zien dat het “bouwen” en vullen van jouw online training, cursus of programma helemaal niet zo ingewikkeld is als het in eerste instantie lijkt.
We beginnen met het persoonlijker maken van het taalgebruik van het systeem en stap voor stap werken we toe naar het opbouwen van een volledige training.

Wat we in deze module behandelen:

 • De benamingen binnen LearnDash aanpassen naar jouw taalgebruik. Gebruik je het woord training, cursus of programma? Gebruik je de term module, hoofdstuk, les of onderwerp? Welke keuze je ook maakt, ik leg je uit waar je dit kan aanpassen.
 • Hoe bouw je een training op, en hoe plaats je er inhoud in? Ik leg je uit hoe het zit met hoofdstukken, onderwerpen en het opmaken van deze onderdelen.
 • Snel navigeren door de inhoud via het dashboard. Hoe bespaar je zoveel mogelijk tijd tijdens het vullen van jouw online training? Ik leg het je uit.
 • Algemene instellingen. Welke instellingen moet je gebruiken om jouw training goed te kunnen verkopen, welke zijn een must en welke opties zijn extra: ik neem je mee in deze materie zodat je precies weet wat je moet doen.
 • Downloadbare bestanden, video’s, toetsen en certificaten gebruiken. Al deze onderwerpen worden in overzichtelijke, hapklare stukjes behandeld zodat je geen overload aan informatie krijgt en precies weet waar je deze onderdelen kwijt kunt.
 • Groepen maken en content “drip-feeden”. Ik leg je uit wat groepen zijn, waar je ze voor kunt gebruiken (bijvoorbeeld: bulk inschrijvingen, voor inschrijvingen of extra functies vrijgeven) en hoe je ze instelt. Daarnaast leg ik je uit hoe je de inhoud druppelsgewijs vrijgeeft. Zo heb je helemaal zelf in de hand wanneer het volgende hoofdstuk of module vrijkomt.
Module 3:
Design

In deze module komt de echte fun: we gaan ervoor zorgen dat jouw academy volledig aansluit op jouw huisstijl. Let’s Brand it Up!
We werken hiervoor met Elementor zodat jij ultieme vrijheid hebt om de zichtbare onderdelen aan de voorkant van jouw leeromgeving helemaal naar wens aan te passen.

Ik leg je uit:

 • Hoe Elementor werkt. Dit is de beste, flexibelste pagebuilder die er is. Elementor geeft jou ultieme vrijheid om de pagina’s binnen de leeromgeving én binnen jouw training aan te passen aan jouw huisstijl.
 • Hoe je je homepage, header en footer aan kunt passen. Ook deze pas je helemaal zelf aan aan jouw huisstijl, met ondersteuning van mij.
 • Hoe je het menu moet passen en vertalen. Kies zelf welke pagina’s je in je menu wilt tonen en welke benaming je ze geeft.
 • Hoe je al je trainingen op een mooie, aantrekkelijke manier kunt weergeven. Ook de trainingen die je in de toekomst nog gaat maken.

Module 4:
Verkopen

Dit is waar het om draait: geld verdienen met jouw training! Ik neem je mee in de wondere wereld van WooCommerce. Jawel, een academy is achter de schermen ook gewoon een shop! Je hebt straks alle bijbehorende functionaliteiten met een beetje extra.

Van de WooCommerce basisinstellingen, het koppelen aan een betaalmodule naar het inrichten van een complete landings-/verkooppagina mét check-out (afrekenpagina), ik leg het je aan de hand van overzichtelijke stappen allemaal uit.

 Hoogtepunten in deze module:

 • Basisinstellingen van WooCommerce. Ik leg je uit welke instellingen verplicht zijn en op welke plek je ze terug kunt vinden. Ja, óók die ellendige BTW!
 • Mollie koppelen. Ik heb in de afgelopen jaren veel paymentproviders getest en mollie steekt er met kop en schouders bovenuit. Vanwege het gemak, de kosten én het feit dat ze een nederlands bedrijf zijn met een nederlandse klantenservice. (paymentprovider = een service die er tegen een kleine vergoeding voor zorgt dat je in 1 keer meerdere betaalmethodes kunt aanbieden, zoals iDeal, klarna, Paypal, creditcard en diverse buitenlandse betaalopties). Klinkt ingewikkeld? Valt reuze mee! Ik leg je uit hoe je jouw leeromgeving koppelt aan mollie.
 • Kortingscodes gebruiken. We houden van acties! Ik leg je uit hoe je kortingscodes maakt die precies doen wat jij voor ogen hebt.
 • Producten aanmaken. Om een training te kunnen verkopen moet we deze verkoopbaar maken. Hiervoor maken we in WooCommerce een product aan die we vervolgens koppelen aan de training. 
 • Verkooppagina’s maken. Achter de schermen stelt het niet zo veel voor maar dit is voor jouw klanten één van de belangrijkste onderdelen. Dít is de pagina waarop ze besluiten om jouw training wel of niet te kopen. Ik neem je mee in hoe je dit deel van jouw salesfunnel opzet en hoe je er voor zorgt dat mensen meteen doorklikken naar de checkout zónder dat ze afgeleid raken en afhaken. Oh, en niet te vergeten: alles ook responsive en dus ook geschikt voor mobiel!
 • Testen. Belangrijk onderdeel wat veel ondernemers vergeten: werkt alles? Als je een aankoop doet, kom je dan op de juiste plek uit? Krijg je ook echt toegang tot de gekochte training? Klopt alles? Zijn we niks vergeten of kan er misschien nog iets verbeterd worden?
 •  
Module 5:
Finishing Touches

Ben je klaar? Ben je echt klaar? Iedereen kent dat knagende gevoel dat je iets vergeet. 
Niet meer! In deze module zetten we de puntjes op de i en zorgen we voor een naadloze integratie met jouw gewone website. 

Niet te missen in deze module:

 • “Vertalen”. Soms tref je rare vertalingen aan of zijn sommige benamingen nog in het engels. Ik leg je uit hoe je deze onderdelen heel eenvoudig naar wens kan aanpassen. Dit geldt ook voor woorden, zinnen of benamingen die je zelf gewoon graag anders zou zien.

Als je je NU inschrijft dan krijg je:

Totale waarde 1495,-

5 modules met stap voor stap uitleg hoe je je leeromgeving opzet. Je hoeft niets meer zelf uit te vogelen, je kan niets vergeten, alles is al voor je uitgedokterd. Van licenties tot installatie: je hoeft alleen nog maar op knopjes te drukken. Dit kan je!
Uitgebreide uitleg hoe je een training opbouwt en vult zodat je precies weet hoe je jouw training kunt invullen en leuk maakt om te volgen.
Een complete academy die perfect past bij jouw huisstijl zodat herkenbaar is dat dit jóuw leeromgeving is. Omdat je dit zelf doet kan je precies stylen wat jij wilt of juist kiezen voor een eenvoudig template.
Een prachtige, goed functionerende salespagina mét betaalmethode. Compleet automatisch en zonder gedoe. Zodat je geen enkele verkoop meer misloopt.
Een training die zo is gemaakt dat je met mij mee kunt werken én de informatie als naslag kunt gebruiken.

Maar dat is nog niet alles.
Deze bonussen geven je een extra boost
om jouw academy helemaal naar jouw wens en visie
online te krijgen.

Geen uitzoekwerk, geen irritatie omdat je net dat ene dingetje niet kunt vinden of automatiseren. Met deze bonussen neem ik je letterlijk al het uitzoekwerk uit handen, ook voor de dingen waar je nog niet aan had gedacht.

Totale waarde: 695,-

Bonus 1 & 2:
Een complete overview van de LearnDash styling plugins Visual Customizer en Design Upgrade Pro.

Een complete overview van de LearnDash styling plugins Visual Customizer en Design Upgrade Pro. Beide geven je de mogelijkheid om de standaard styling van LearnDash aan te passen, maar waar zit nou het verschil en welke opties zijn belangrijk? Hoef je dus niet meer zelf uit te vogelen!

Bonus 3:
Custom certificaten ontwerpen in Canva.

Custom certificaten ontwerpen in Canva. De standaard certificaten van LearnDash zijn functioneel, maar alles behalve mooi. Wil jij een eigen certificaat ontwerpen? Ik leg je uit hoe je dit doet in de gratis tool Canva.

 

Bonus 4:
Video's maken en hosten.

Bonus 4: Video’s maken en hosten. Hoe maak je een goede video, welke tools heb je hiervoor nodig en hoe kan je ze hosten zodat ze alleen bekeken kunnen worden door jouw studenten?

 

Bonus 5:
Cursusoverzicht aanpassen met eenvoudige codes.

Cursusoverzicht aanpassen met eenvoudige codes. Codes zijn eng? Nee hoor, niet als je snapt wat je doet. Daarom leg ik je uit hoe je eenvoudig weer kan geven wat jij wilt, zonder iets kapot te maken!

 

Bonus 6:
Elementor Pro gebruiken.

Elementor Pro gebruiken. Wat is het grote voordeel aan de betaalde versie van Elementor? Ik leg het je uit terwijl ik het gebruikersprofiel van de academy aanpas.

 

Bonus 7:
Bestellingen koppelen aan ActiveCampaign.

Bestellingen koppelen aan ActiveCampaign. Hoe zorg je er voor dat je custom mails kan sturen naar je studenten? Denk dan aan een welkomst mail maar ook extra informatie, dripfeed meldingen en nog veel meer.

Bonus 8:
Boekhouding koppelen aan de leeromgeving.

Boekhouding koppelen aan de leeromgeving. We houden van automatisering, right? Hoe minder werk hoe beter. HOE fijn is het dan als facturen automatisch worden verzonden en meteen in je boekhouding terecht komen zonder dat jij daar nog iets voor hoeft te doen?

 

Bonus 9:
Super Salespagina's maken met Cartflows Pro.

Super Salespagina’s maken met Cartflows Pro. Upsells, cross-sells, order bumps, variaties… je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken met Cartflows Pro. Ik leg je uit wat je ermee kan en wat de voordelen kunnen zijn dit uitgebreide pakket.

 

Bonus 10:
Illustraties om de beleving extra leuk te maken.

Illustraties om de beleving extra leuk te maken. Studeren is saai, toch? Nee hoor! Je kunt van alles doen om het nóg leuker te maken. Maak bijvoorbeeld gebruik van illustraties als onderdeel van je training. Ik geef je super illustraties op een presenteerblaadje én ik leg je uit hoe je ze kan aanpassen aan jouw huisstijl.

 

schrijf je nu in om meteen te startenmet het bouwen van jouw online academy

Bouw je eigen
online academy

249,- Eenmalig, excl btw
 •  
Snel online

Bouw je eigen
online academy

& Basis WordPress Training
279,- Eenmalig, excl btw
 •  
package deal!

Je doet het niet alleen,
we doen het echt samen.

Even vooropgesteld:

ik ben 100% overtuigd dat iedereen die dat echt wil en een beetje basis kennis van WordPress heeft (binnen 1 week) een academy kan bouwen. Voorwaarde daarvoor is dat je tijd vrijmaakt maar bovenal: dat je echt goed de stappen binnen de modules volgt. Een academy bouwen is geen haastklus maar het kán wel snel.

Omdat ik er zo van overtuigd ben dat ook jij een academy kunt bouwen en ik volledig achter deze training sta (anders had ik hem tenslotte niet gemaakt) krijg je gratis en voor niks 1 uur persoonlijke ondersteuning van mij. Als je dat al nodig hebt 😉. 
Middels een berichtensysteem kan je je vragen over zaken waar je écht niet uitkomt rechtstreeks aan mij stellen. 

Kortom: Je staat er niet alleen voor! Ik haal je uit de knoop als je er zelf niet meer uitkomt. 

Vragen waar je misschien nog mee zit:

Absoluut. Er zijn je al heel wat ondernemers voorgegaan en tot nu toe is het iedereen gelukt! Het lijkt heel veel en heel technisch maar door de korte, overzichtelijke stappen is het echt goed bij te houden. Je doet het echt op je eigen tempo. Mijn advies is echter wel om goed te gaan zitten en de tijd te nemen voor deze training. Haastige spoed is zelden goed geldt zeker ook voor het bouwen van een leeromgeving 😉

Dat is het mooie van de opbouw van deze training: jij bent zelf degene die dit in de hand heeft. Ik zal het je nog sterker vertellen: als jij je training al helemaal uitgedokterd en uitgeschreven hebt dan kan het zelfs in 1 weekend. De meeste tijd ben je kwijt aan het opbouwen van jouw training, cursus of programma zelf. De academy zelf heb je zo staan. Ongeveer de helft van de ondernemers die deze training doorloopt heeft na 1 weekend een academy, mét werkende training, online staan.

Het is handig als je al een beetje basiskennis hebt van WordPress. Omdat deze training zich echt richt op het bouwen van de Academy en trainingen ga ik niet diep in op basiskennis WordPress. Twijfel je nog of je genoeg basis kennis hebt? Voor slechts 30,- extra schaf je beide trainingen tegelijk aan. Ook de basistraining neemt je stap voor stap mee door WordPress en is zo ingericht dat je hem als naslag kunt gebruiken. Loop je dus in de praktijk of tijdens het opzetten van jouw leeromgeving ergens tegenaan? Dan pak je de WordPress basistraining erbij en kan je binnen no-time weer verder.Jazeker. Het doel van deze training is dat jij zo snel mogelijk vooruit kan. Echt op je eigen tempo dus. Daarnaast kan je de training ook gebruiken als naslagwerk dus je krijgt meteen overal toegang voor.

Beide! Elk onderwerp bevat zowel een video-instructie als een puntsgewijs uitgeschreven samenvatting. Dit maakt het super eenvoudig om altijd en overal mee te kunnen doen maar ook om even na te gaan hoe iets ook alweer zat. Je hoeft dus niet altijd de video te kijken maar je bent ook zeker niet alleen maar aangewezen op tekst.

We bouwen de academy met WordPress en LearnDash. Dit is het meest flexibele platform om een WordPress Academy mee te bouwen die je zelf kunt beheren. Uiteraard zijn er ook andere systemen waar ik uitgebreid naar heb gekeken, ik heb vanwege de vele mogelijkheden  echter exclusief voor LearnDash gekozen.

Voor het Design van de Academy maken we gebruik van Elementor. Hoewel ik hiervan de Pro versie absoluut adviseer is deze niet noodzakelijk om de training te kunnen doorlopen.

Een compleet overzicht van de gebruikte plugins en bijbehorende kosten vind je hier.

Niet voor het gebruik van de training. Voor het daadwerkelijk bouwen van jouw academy dien je minimaal de licentie voor LearnDash aan te schaffen. Valt dit buiten je budget maar wil je wel heel graag de training volgen? Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden.

In de training zit wat bonusmateriaal waarin ik je wat aanvullende software adviseer. Sommige tools zijn betaalde tools, het is aan jou om hier wel of geen gebruik van te maken.

De inhoud van de training ziet er zo uit: Setup:
 • Verberg Onderwerpen
 • Subdomein uitleg en aanmaak
 • SSL Certificaat
 • https:// "Afdwingen"
 • WordPress installeren
 • Thema installeren
 • Benodigde plugins installeren
 • LearnDash installeren en addons kiezen
 • Starter Templates en eerste overview
 • Opbouw Trainingen en Focusmode
 • Bug: Course grid wordt niet goed weergegeven
 • Kleuren en Lettertypes aanpassen
 • Bonus: Visual Customizer Plugin (overview)
 • Bonus: Design Upgrade Pro Plugin (overview)
Bouwen & Vullen:
 • "Maatwerk Etiketten (custom labels)
 • de LearnDash bouwer en je Training vullen
 • Snel navigeren door de inhoud van je training in de backend
 • Cursus/Training instellingen
 • Downloadbare bestanden toevoegen aan je training
 • Video's Plaatsen
 • Hoofdstuk instellen en Dripfeed Content
 • LearnDash Groepen
 • Toetsen maken en koppelen
 • Certificaten maken
 • Bonus: Certificaat ontwerpen in Canva
 • Bonus: videos maken en hosten
Design:
 • Homepage aanpassen met Elementor
 • Footer, Header & Blocks: de Footer Aanpassen
 • Elementor: Globale instellingen
 • Menu vertalen en aanpassen
 • Mijn Accountpagina aanpassen
 • Bonus: Coursegrid shortcode aanpassen
 • Bonus: LearnDash gebruikersprofiel aanpassen met Elementor Pro
Verkopen:
 • Basis instellingen WooCommerce
 • Mollie Koppelen
 • Kortingscodes gebruiken
 • Producten maken en valuta weergeven
 • Verkooppagina maken met Cartflows
 • Cartflow koppelen aan training
 • Gebruikers en Accountinstellinge
 • Testbestelling plaatsen
 • Standaard mails aanpassen
 • Bonus: Bestellingen koppelen aan ActiveCampaign
 • Bonus: Moneybird koppelen aan WooCommerce
 • Bonus: Cartflows Pro
Finishing Touches:
 • Vertalen met Loco Translate
 • Naadloze integratie met de hoofd-website
 • Bonus: Illustraties ter ondersteuning

Twijfel je nog?

Je zou "Bouw je eigen online Academy"
echt een kans moeten geven als:

Je meer wilt verdienen in minder tijd met een eenmalige inspanning

Maar ook als:
Je meer mensen wilt bereiken en helpen dan menselijkerwijs mogelijk is

Of als:
Je wilt werken waar en wanneer JIJ dat wilt. Ongeacht wanneer jouw klant tijd heeft.

Het maakt niet uit wat je doel precies is maar als jij droomt van een passief inkomen en meer klanten dan je ooit voor mogelijk had gehouden dan is een online Academy geknipt voor jou. En wat is er nou mooier dan weten én kunnen zeggen dat jij die ZELF hebt gemaakt? From scratch!

Hoe vaak krijg je nou de kans om van A tot Z met een webdesigner mee te kijken en stap voor stap uitgelegd te krijgen wat je moet doen om tot een FANTASTISCH resultaat te komen?
Laat staan met persoonlijke ondersteuning als je echt vast bent gelopen.

Aarzel niet langer en maak wensen, dromen en plannen werkelijkheid!

We werken met deze software:

WordPress-logotype-standard
woocommerce-logo
learndash-logo
ElementorLogo_800X300
Mollie logo dark
moneybird-logo-full-blue-296cefaf

Ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan.

Ik bouw al jaren websites met WordPress en Elementor en ik deel mijn kennis heel graag met anderen.

Omdat ik in jouw schoenen heb gestaan weet ik precies hoeveel bloed, zweet en tranen maar vooral tijd er gaat zitten in het runnen van een (online) bedrijf. Het maken van een online training kost veel energie en omdat dat ook het focuspunt moet zijn zou ik je het liefst al het werk daaromheen uit handen nemen.
Omdat ik nou eenmaal niet iedereen tegelijk kan helpen en sommige ondernemers liever zelf willen bouwen heb ik deze online training “Bouw je eigen Academy” ontwikkeld.

Ik wens jou namelijk ook alle voordelen van deze manier van online ondernemen toe. Wat je doel of professie ook is – er is voor iedereen een manier te bedenken om online te ondernemen met een leeromgeving en een passief inkomen te genereren. 

Durf jij de stap aan? Dan zorg ik dat jij alle kennis ontvangt die je nodig hebt om deze manier van ondernemen een stevige basis te geven. 

Heb je nog geen basis kennis van WordPress? I’ve got you covered! Ook daar heb ik een super handige training voor die je zeker niet mag missen!
Al mijn trainingen zijn online, waardoor je ze altijd, waar en wanneer jij dat wilt, kunt volgen. Daarnaast heb je onbeperkt toegang waardoor je ze als naslag kunt gebruiken!

Heel veel succes en plezier!

Manon

schrijf je nu in om meteen te startenmet het bouwen van jouw online academy

Bouw je eigen
online academy

249,- Eenmalig, excl btw
 •  
Snel online

Bouw je eigen
online academy

& Basis WordPress Training
279,- Eenmalig, excl btw
 •  
package deal!

Aarzel niet, maak je agenda leeg en ga samen met mij aan de slag!