Wat kan je verwachten van de online trainingen?

Kan ik dit wel? Hoe werkt Elementor? Zijn het alleen filmpjes? Of ook tekst? Zit ik uren achter elkaar te kijken of kan ik in kleine stapjes vooruit?

Voordat je een smak geld uit gaat geven, gaat investeren in jezelf en je bedrijf wil je eerst van de hoed en de rand weten. Want ja, geld weggooien doen we niet zo graag.

Iedere training is opgedeeld in eenvoudig te volgen stappen

Zelf heb ik 1000en uren besteed aan het uitvogelen hoe je goede websites maakt. Niet alleen door heel veel te proberen maar ook door te investeren in uren video’s kijken, gerichte trainingen volgen en overal losse stukjes informatie te verzamelen. Hierdoor hoef jij dat niet meer te doen!
Ik vind het belangrijk dat iedereen mijn trainingen kan volgen. Daarom kijk je letterlijk met mij mee en kan je meteen meewerken met wat je ziet. Alle informatie die je nodig hebt is gebundeld in 1 heldere training.

Alle trainingen zijn onderverdeeld in praktische, overzichtelijke stappen. Leer je snel? Dan vlieg je er doorheen en sla je misschien hier en daar wat over.
Ben je niet zo technisch? Dan volg je stapje voor stapje de training en volg je mij terwijl we jouw droomwebsite bouwen.

Na afloop kan je de training gebruiken als naslag. Door de manier waarop ze zijn opgebouwd kan je heel makkelijk terug vinden hoe iets ook alweer zat.

Werken met elementor

In alle trainingen waarin ik je leer om je website of een deel van je website te bouwen (met uitzondering van de WordPress Basis training) bouwen we met Elementor. Dit is voor velen een spannend dingetje. Maar trust me, als echte autodidact heb ik veel (heel veel) uren besteed aan uitzoeken wat goed werkt, veel vrijheid bied en er voor zorgt dat al mijn klanten makkelijk zelf iets kunnen aanpassen op hun website.

Elementor is heel gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en veelzijdig.
Wanneer je voor een training de betaalde Pro Licentie nodig hebt dan staat het erbij.

Ben je benieuwd hoe het werkt? Check dan even de video, deze geeft een hele korte uitleg over hoe elementor werkt, op basis van een coming soon pagina.

Ik leer het beste via Video Tekst Mobiel Desktop

Komt dat even goed uit! Alle trainingen bevatten zowel tekst als video’s. Het grootste gedeelte is zelfs een video instructie met een samenvatting in stappen. Zo kan je zonder video exact de stappen volgen en hoef je de video niet nóg een keer te kijken als je even snel iets wilt opzoeken.

En had ik al gezegd dat de academy ook mobile-friendly is? Geen excuses meer, je kan dus echt óveral leren. Op jouw manier.

Hoe kan ik vragen stellen?

Dat ligt aan het soort training wat je aanschaft. De grote (meest uitgebreide) trainingen hebben een optie voor deelname aan de community. Kies je voor deze optie? Dan kan je al je vragen stellen in een besloten groep, hier in de academy. Ik ben daar regelmatig te vinden maar ook je medestudenten kunnen je helpen als je ergens tegenaan loopt.

Alle trainingen hebben een Do It Yourself versie. Dit is de goedkoopste versie. Kom je ergens niet uit? Dan is het belangrijk dat je eerst zelf op onderzoek uit gaat. Lukt het dan nog niet? Stuur me een mailtje, we kijken dan samen op welke manier (en tijdstip) jouw vraag tóch een antwoord kan krijgen.

Weet je van jezelf dat je het fijn vind om altijd ergens heen te kunnen met je vraag? Twijfel dan niet en sluit lekker aan bij de community!

Help! Mijn vraag staat er niet bij!

Neem even contact met me op of stel je vraag alvast in de pre-sale community!